33 000 fotografive për çdo temë
crossroad map
   WORLD PHOTOS / Natyra / Miscellaneous / Petël sfond

  Reklamim 
Lista fier, tenderi i gjelbërDark green lë, me ngjyrë blu veinsBush niset me një formë të rrumbullakuar me një ngjyrë bluDark green lë fije shquarDetail kaktus me e vogël dhe e lë thorns
Degėt me mish si tub-lëBush me tenderin e gjelbër lëDegėt me i ngjashëm me gjilpërë lëTwigs-luleradhiqeVjeshtë këngë. I gjelbër dhe të kuqe panje lë
Dega me e lë të gjelbër të errët, me onde formëButë, dritën e gjelbër lë mështekënNjë kohë të gjatë e lë fier sporesLight-dritën e gjelbër oval formësohet lëNjë pjesë e shkëputur nga dark-green lë me green veins
Fragment i jargavan lë tinged Marsh dhe me i theksuar nervateLeaf green color blue me spote dhe mprehtë edgesDega e gjata me ngjyrë të gjelbër oval lëPërbërja e përbërë nga pemë dhe degët conesDega e blu e lë të vogla me hije
Twigs fier ngjyrë jeshile në të zezë në prapavijëDega e pemë me shkëlqim të errët gjelbër halaDega e faqekuq në ngrënie-greenPërbërja e dy degët e fierFletë ngjyrë jeshile të errët me një lustër me shkëlqim
Përbërja e dy degët e fierDegėt me i ngjashëm me gjilpërë lëDetail e lë me reliev nervateFlaka-kuq gjeth panjeDega e lë oval
Dark-gjelbër gjeth panjeFletë me bluDetail e një degë të spores fierDetail me një degë të hollë e gjatë e lëLista e green color me ngjyrë kafe nervate
Degėt dhe e lë të gjelbërta me luleDetail pëllëmbë të degës sëDega e fier ngjyrë bluLë me ngjyrë jeshile të errët qiri shndritDegėt me jeshile dhe e lë me lustër lustër
Degėt gjelbër dhe me burgundy lëTërfil chetyrehlistnyPërbërja e degët e fier, dhe i kuq gjeth panjeShumëllojshmëri fierDegėt me e vogla e lë janë raundin
Dark green leaf panjëFragment i nje dege. HalaPërbërja me oval formë copë limon dhe ngjyra jeshilePërbërja e lë. Laraman dhe me lustër lustërLë me tufa-tufa napped apo sipërfaqe
Shumëllojshmëri fierOval formë jargavan lë me spoteLë me ngjyrë kafe e errët gjelbër nervateLeaf green color edges dhe valë-valëKaktus gjilpërat nga drita
Detail e lë me villous në edgesDegėt me tehe të mprehta hapshmeFragment i një fletë bojë kafe me e theksuar nervateDega me kohë lë pambushurBush trashė me shirita lë
Bush niset me raundinCalla lë ndritshme green huesShumëllojshmëri fierDega e lë me fier raundin e vogëlDetail e lë me green Stripes
Pambushur lë me onde formëFragment i një fletë me një formë të mysët i pafuqiDegėt me lule të verdhëDegėt me oval dhe e lë të bardhë frameFragment i një degë
Dega e gjeth panje në dritën e gjelbër panjollëPërbërja vjeshtë me fletë panje dhe bredh me degë mollokDega e gjatėsia fletët në diellDega trashë me ngjyrë blu fletëtDegėt hollë si fije
Fletët e raundit, zbehem dritën jeshileFragment i nje dege. Me fletë të mprehtë edgesDega me fletë villousE lë të lakër roseDegėt e lule me villous
Bush fletė oval dhe bardhë nervateQershi dega me berriesDega e lë jargavan colorFletë e hollë verdhë-ballsLight green lë në formën e një lule
Fier e varieteteve të lëDark green lë me fuzzy edgesFletė me një ngjyrë bluBroad lë me pika ujiDegėt me oval lë dhe i hollë stalks
Degėt me kohë lë pambushurFragment i një fletë me një green-zbehtë spoteDark green fletë me një lehtësimDegėt hala me lustër lustërMe fletë dhëmbëzuar edges
I dredhur me degë të gjelbërta lëGjembaç në dritën e zbehtë jeshile tonI plotë me fletë të bardhë spoteRruzullt lëFragment i një fletë me të verdhë të ndritshme e mesme.

   WORLD PHOTOS / Natyra / Miscellaneous / Petël sfond
ar bg ca cn cs da de el en es et fi fr gl hi hr hu id it iw ja ko lt lv mt nl no pl pt ro ru sk sl SQ sr sv th tl tr ua vi
Referenca
© 1995-2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara Pavlabor.
Designed, i mbështetur dhe nga hosting Pavlabor.
TopPhoto.ru -  Photographer —